+31 26 352 3400 info@fitenvaardig.nl

Team

Natasja van Noordenne
E-mailadres

natasja@fitenvaardig.nl

Werkdagen

Maandag tot en met zaterdag

Locaties
Specialisaties
  • Fysiotherapie
  • Kinderfysiotherapie
  • Sherborne bewegingspedagogiek
  • Sensorische Informatieverwerking
BIG

59060728304

Natasja van Noordenne

k ben Natasja van Noordenne. Moeder van 3 kinderen, bevlogen kinderfysiotherapeut en zelfstandig ondernemer. Actief, ondernemend, houdt van een uitdaging, bevlogen, groot hart, moeilijk kunnen stil zitten zijn woorden die mij omschrijven.
Na 3 jaar geneeskunde aan de VU in Amsterdam, ben ik in 2003 afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht. In 2004 ben ik mijn eerste praktijk in Amsterdam gestart en ondertussen in Breda de specialisatie kinderfysiotherapie gestudeerd. Ik heb zowel in het binnenland als in het buitenland een brede ervaring met kinderen opgedaan. Hierbij zowel mono- als multidisciplinair gewerkt.

 

De afgelopen jaren heb ik mijzelf verder ontwikkeld. Hiervoor vervolgopleidingen en korte cursussen gevolgd. Inmiddels heb ik mij vooral gespecialiseerd op het gebied van de sensorische informatieverwerking (SI). Hierbij staat de nauwe samenwerking met andere disciplines en de directe omgeving van het kind centraal. Met alle betrokkenen goed afstemmen wat het kind nodig heeft om zich verder te ontwikkelen op alle ontwikkelingsvlakken, niet alleen op het gebied sensomotoriek. Daarnaast behandel ik binnen de praktijk de oncologie patiënten.

 

Ik werk 5 dagen per week op verschillende locaties binnen de praktijk. Nog vragen? Neem dan vooral contact op!