+31 26 352 3400 info@fitenvaardig.nl

Team

Will Kemna
E-mailadres

will@fitenvaardig.nl

Werkdagen

Maandag tot en met vrijdag

Locaties
Specialisaties
BIG

Will Kemna

Mijn naam is Will Kemna en sinds 2000 verzorg ik bij kinderfysiotherapiepraktijk Daanen Derksen de ritmische inwrijvingen van kinderen*.

In 1983 heb ik mijn opleiding creatieve therapie beeldend vormen afgerond aan de Kopse-hof in Nijmegen. Tijdens deze opleiding ben ik in aanraking gekomen met de antroposofie, wat me direct erg aansprak. Na de geboorte van onze zoon, geboren met een spierziekte, ben ik de opleidingen ritmische inwrijvingen en badtherapie gaan volgen in Duitsland, om hem zo goed mogelijk contact te laten behouden met zijn lichaam. Na de opleiding heb ik een aantal jaren de ritmische inwrijvingen uitgevoerd bij therapeuticum Aquamarijn. In 1999 heb ik de reguliere HBO-Verpleegkunde opleiding afgerond en in 2001 de antroposofische verpleegkunde opleiding. Het is altijd mijn wens geweest om zowel regulier als antroposofisch te werken. Deze wens sluit goed aan bij de visie van kinderfysiotherapiepraktijk Daanen Derksen. Als verpleegkundige ben ik een aanvulling op het team van kinderfysiotherapeuten. Samen met de kinderfysiotherapeuten zijn we erin geslaagd om de doelen en termen van de inwrijvingen te vertalen naar de doelstellingen van de praktijk. Ik ervaar dat de ritmische inwrijvingen een grote toegevoegde waarde hebben binnen de praktijk.

*Als aanvulliing op de ritmische inwrijvingen bij kinderen, verzorgd Petra Cost Budde Stoutjesdijk inwrijvingen bij ouders/volwassenen, waardoor zowel het kind als de ouder/verzorger de inwrijvingen kunnen ervaren.