+31 26 352 3400 info@fitenvaardig.nl

Team

Sarah Drost – Muilenberg

Mijn naam is Sarah Drost. Ik ben in februari 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Na mijn afstuderen ben ik 3 jaar werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken waar ik voornamelijk gewerkt heb met volwassenen. Maar heb ik ook  mijn eerste ervaring kunnen opdoen in het werken met kinderen.

Het werken met kinderen heb ik altijd als het leukst ervaren en daarom ben ik in 2017 begonnen met de masteropleiding kinderfysiotherapie te Breda.

Kinderen zijn eerlijk en spontaan. Het is een uitdaging om elke behandeling interessant te maken en het kind te motiveren zodat de doelen behaald worden. Daarbij moet je creatief en innovatief zijn en dit is juist ook wat het werken met kinderen zo interessant maakt. In januari 2021 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut.

Sinds april 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij Fit en Vaardig (locatie Daanen-Derksen). Ik ben veel te vinden op de hoofdlocatie Daanen Derksen en daarnaast werk ik op de Klaproos en Dr. Bosschool (onderbouw). Ik zie kinderen van 2 tot 18 jaar met diverse problematiek, zoals motorische problemen, schrijfproblemen maar ook orthopedische klachten.