+31 26 352 3400 info@fitenvaardig.nl

Team

Sarah Drost – Muilenberg

Mijn naam is Sarah Muilenburg. Ik ben in februari 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik verschillende modules gevolgd gericht op kinderen en heb ik mijn eind stage doorlopen op de afdeling kinderrevalidatie in de Sint Maartenskliniek en op de Sint Maartensschool.

Na mijn afstuderen ben ik 3 jaar werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken waar ik voornamelijk gewerkt heb met volwassenen. Maar heb ik ook  mijn eerste ervaring kunnen opdoen in het werken met kinderen. Het werken met kinderen heb ik altijd als het leukst ervaren en daarom ben ik in 2017 begonnen met de masteropleiding kinderfysiotherapie te Breda.

Sinds april 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij Daanen-Derksen als kinderfysiotherapeut i.o. Ik ben veel te vinden op de hoofdlocatie Lindenloot en daarnaast werk ik op twee scholen in Arnhem. Ik zie kinderen van verschillende leeftijden met diverse problematiek, zoals motorische problemen maar bijvoorbeeld ook orthopedische klachten.