+31 26 352 3400 info@fitenvaardig.nl

Team

Natasja van Noordenne
E-mailadres

natasja@fitenvaardig.nl

Werkdagen

Maandag tot en met zaterdag

Locaties
Specialisaties
  • Fysiotherapie
  • Kinderfysiotherapie
  • Sherborne bewegingspedagogiek
  • Sensorische integratie therapie
BIG

59060728304

Natasja van Noordenne

Ik ben Natasja van Noordenne. Na drie jaar geneeskunde aan de VU in Amsterdam, ben ik in 2003 afgestudeerd aan de verkorte opleiding fysiotherapie in Utrecht.

Sinds mijn studie fysiotherapie én specialisatie kinderfysiotherapie, heb ik een brede ervaring opgedaan zowel in verschillende aandoeningen als behandelingen. Naast Nederland heb ik heb gewerkt in Zweden en Oostenrijk. Door in andere landen te werken verruim je je kennis door het uitwisselen van ideeën met anders opgeleide collega’s.
Sinds 2004 ben ik voor mijzelf gaan werken. Mijn eerste praktijk was in Amsterdam (stop november 2015). In 2011 ben ik als zelfstandige in Veenendaal begonnen. Sinds 2019 heb ik Daanen Derksen Kinderfysiotherapie in Arnhem overgenomen.

Na het behalen van mijn specialisatie heb ik mij verder geschoold. Met name sensorische integratie, oncologie en topsport op jonge leeftijd heeft mijn interesse. Ik onderzoek, test en behandel met name kinderen van 0-18 jaar die met sensomotorische klachten aangemeld worden. De behandeling van de kinderen kan ook aan huis in de thuissituatie plaatsvinden of in overleg op school.

Als moeder van drie kinderen, vind ik de kwaliteit van zorg die mijn kinderen krijgen van groot belang. Daardoor wil ik ook de kwaliteit van door mij en mijn medewerkers geleverde zorg waarborgen. Wij zijn binnen de praktijk continue bezig met ons handelen te evalueren.

Op alle vlakken blijf ik mij richten op de toekomst. De ontwikkelingen binnen de (kinder)fysiotherapie gaan snel en het is belangrijk om je kennis up to date te houden. Hiervoor volg ik (vervolg-)opleidingen, neem ik deel aan congressen en ga ik naar informatieavonden van diverse werkgroepen. Daarnaast is de samenwerking met de collega’s, binnen en buiten de praktijk, erg belangrijk om kennis en kunde uit te wisselen.