+31 26 352 3400 info@fitenvaardig.nl

Team

Thirza Postema
E-mailadres

nadine@fitenvaardig.nl

Werkdagen

Maandag, dinsdag, vrijdag

Locaties
Specialisaties
  • Kinderfysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Sensorische informatieverwerking 
  • Zuigelingen en baby’s 
BIG

09913109204

Nadine Hurkx

Ik ben Nadine Hurkx. In 2010 studeerde ik als fysiotherapeut af aan de Hogeschool Utrecht. Daarna ben ik 2,5 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut in een particuliere praktijk met volwassenen. Maar toch bleef het altijd kriebelen om meer met kinderen te werken.

Omdat mijn passie en ambitie liggen in werken met kinderen ben ik september 2011 begonnen met de specialisatie kinderfysiotherapie in Utrecht. Het behandelen van kinderen is een uitdaging: ze zijn recht voor hun raap, creatief en leergierig. En dat is precies wat het werk leuk maakt. Na mijn stage bij Daanen Derksen, ben ik de uitdaging aangegaan om te werken binnen deze leuke praktijk. Inmiddels ben ik in juli 2014 afgestudeerd als Professional Master Kinderfysiotherapie (Msc.) in Utrecht.

Ik werk op de praktijk met kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar. Met name op het gebied van Sensorische Informatieverwerking. Daarnaast werk ik twee dagen in de week met veel plezier op de P.C.M. Dr. Bosschool. En kom ik bij mensen aan huis om te werken met baby’s en peuters van 0 tot 2 jaar. Die laatste doelgroep heeft erg mijn interesse, waarvoor ik mij nu verder specialiseer in het onderzoeken en behandelen van deze kinderen.