+31 26 352 3400 info@fitenvaardig.nl

Team

Esmee Wielinga

Ik ben Esmee Wielinga en heb in 2022 de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik kennis mogen maken met verschillende specialisaties van de fysiotherapie en kwam ik erachter dat de kinderfysiotherapie mij het meeste interesseert. Om dit nog verder uit te zoeken, ben ik mijn eindstage gaan volgen binnen de kinderfysiotherapie bij Fit en Vaardig (Daanen Derksen). Dit heb ik dit met enorm veel plezier gedaan. Ik kijk ernaar uit om mij nog verder te ontwikkelen binnen deze praktijk waar ik sinds 2022 ook aan het werk ben.
 
Naast de opleiding geef ik sinds 2019 training binnen het synchroonzwemmen in Nijverdal. Ik heb deze sport zelf 12 jaar met veel passie gedaan, maar merkte dat mijn interesses gingen veranderen. Ik vond het delen van mijn kennis en het werken met de jonge zwemsters steeds leuker worden, dus heb toen de overstap naar het trainerschap gemaakt. Ik doe dit met veel plezier en dat maakt ook, dat ik met mijn werk, graag met kinderen wil werken.

Omdat ik een passie heb voor sport en graag met kinderen werk heb ik besloten vanaf september 2022 mijn Master kinderfysiotherapie te gaan starten aan de Hogeschool van Rotterdam. Door mijn Master in Rotterdam te volgen kan ik mijn tweede jaar van de Master kinderfysiotherapie, ook de Master sportfysiotherapie erbij gaan combineren om het sportende kind zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Ik kijk hier ontzettend veel naar uit!