Natasja van Noordenne

Ik ben Natasja van Noordenne. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik met kinderen wilde werken. De stap naar de zorg werd snel gemaakt. Via geneeskunde, naar de verkorte opleiding Fysiotherapie in Utrecht én uiteindelijk in 2009 werd de opleiding kinderfysiotherapie in Breda afgerond.

Sinds mijn studie fysiotherapie werk ik gecombineerd met kinderen en volwassenen. Ik heb een brede ervaring opgedaan zowel in verschillende aandoeningen als behandelingen. Naast Nederland heb ik heb gewerkt in Zweden en Oostenrijk. Door in andere landen te werken verruim je je kennis door het uitwisselen van ideeën met anders opgeleide collega's.
Sinds 2004 ben ik voor mijzelf gaan werken. Mijn eerste praktijk was  in Amsterdam (stop november 2015). In 2011 ben ik als zelfstandige in Veenendaal begonnen. Sinds 2019 heb ik Daanen Derksen Kinderfysiotherapie in Arnhem overgenomen.

Ik onderzoek, test en behandel met name kinderen van 0-18 jaar die met sensomotorische klachten aangemeld worden. De behandeling van de kinderen kan ook aan huis in de thuissituatie plaatsvinden of in overleg op school.
Naast individuele behandelingen geef ik groepsbehandelingen (Fitkids). In groepjes van maximaal 6 kinderen/tieners kunnen leeftijdsgenoten met elkaar onder begeleiding werken aan hun individuele doelen. Fitkids is een geprotocolleerd fitness- en oefenprogramma dat speciaal voor kinderen met een chronische ziekte, beperking is ontwikkeld.

Als moeder van drie kinderen, vind ik de kwaliteit van zorg die mijn kinderen krijgen van groot belang. Daardoor wil ik ook de kwaliteit van door mij en mijn medewerkers geleverde zorg waarborgen. Wij zijn binnen de praktijk continue bezig met ons handelen te evalueren.

Op alle vlakken blijf ik mij richten op de toekomst. De ontwikkelingen binnen de (kinder)fysiotherapie gaan snel en het is belangrijk om je kennis up to date te houden. Hiervoor volg ik (vervolg-)opleidingen, neem ik deel aan congressen en ga ik naar informatieavonden van diverse werkgroepen. Daarnaast is de samenwerking met de collega’s, binnen en buiten de praktijk, erg belangrijk om kennis en kunde uit te wisselen.

 

Natasja van NoordenneFrustratie is de beste motivatie... tot leren bewegen.© Fit en Vaardig te Veenendaal en Amsterdam - Savour website